İŞ İLANI DETAYI

ARNAVUTKÖY İNŞAAAT HAFRİYAT ŞANTİYEMİZDE İSTİHDAM EDİLECEK TECRÜBELİ SEVKİYAT SORUMLUSU ARANMAKTADIRMİNİMUM 5 YIL ÇALIŞMIŞ BAVURULAR DEĞERLENDİRİLMEYE ALINACAKTIRNOT: SERVİSİMİZ VARDIRKALACAK YERİMİZ MEVCUTTURAYDA 4 GÜN HAFTA TATİLİ İZNİ BULUNMAKTADIR.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ARNAVUTKÖY BÜYÜK İSTANBUL HAVALANI KARGO TERMİNALİ ARNAVUTKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇATALCA , EYÜP , BÜYÜKÇEKMECE , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , ARNAVUTKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : ECEVİT BEY Ünvan : Telefon : 905373066869 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Çatalca
Pozisyon : Sevkiyat
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905373066869

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sevkiyat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ÇATALCA veya Edmeg İstanbul Sevkiyat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.