İŞ İLANI DETAYI

Mobilya ve Ev Tekstili sektöründe yer alan firmamızda, Şehir içi şehir dışı sevkiyat süreçlerine destek olmak, Kurumunu ve markasını iyi şeklide temsil etmek,Ürünlerin fatura ve sevk irsaliyelerini ilgili bölümden alıp, kontrolünü yapıp gerekli birimlere ulaşımını sağlamak.Ürünlerin ambalajlanması ve depoya uygun şekilde yerleşimini sağlamak,Sevk edilecek ürünlerin gerekli kontrolünü yapmak,Ürün taşırken dikkatli ve özenli olmak, sevkiyat süreci içerisinde hasar görmemesini sağlamak,Sevkiyatların zamanında araca yüklemesini yapıp, Müşteriye teslimini sağlamak,


Tercihen en az 1 yıl kadar tecrübeli Sevkiyat ElemanıSevkiyat Elemanı MuavinYemek+Yol+Resmi tatillerde mesai ücreti


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (27.04.1999 - 29.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Ataköy Plus Alışveriş Merkezi Ataköy 6. Kısım Adnan Kahveci Bulvarı 59 Ada BK89 Ataköy BAKIRKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , ZEYTİNBURNU , BAHÇELİEVLER İrtibat Bilgileri : İsim : Nesrin Aydın Ünvan : Telefon : 905304100017 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905304100017

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sevkiyat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BAKIRKÖY veya Edmeg İstanbul Sevkiyat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)