İŞ İLANI DETAYI

Edirne Merkezde bulunan mobilya mağazamıza tercihen montaj bilen sevkiyat görevlisi arıyoruzB sınıfı ehliyete sahip olması ve transit tarzı kamyonet kullanabilmesi önemlidir.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEkip çalışmasına uyumlu olmakDisiplinli olmak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 21- -45 (30.04.2003 - 2.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1. MURAT ZÜBEYDE HANIM EDİRNE MERKEZ EDİRNE MERKEZ EDİRNE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : EDİRNE MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B [Deneyim: 0(Yıl)] Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 25000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Edirne
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Edirne SEVSER MOB İLYA SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Edirne İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder