İŞ İLANI DETAYI

Elektrikli araçlar üretiminde öncü, sektörde Türkiye nin ihracat lideri olan firmamızın Düzce – Gümüşova, Cumayeri ilçelerinde bulunan fabrikasında lojistik departmanında Sevkiyat bölümünde çalıştırılmak üzere tercihen firmaların lojistik birimlerinde çalışmış, yük taşıma ve yerleştirme işini yapabilecek, sevkiyat işlemlerini gerçekleştirebilecek, askerliğini yapmış , ihtiyaçlar doğrultusunda vardiya ve mesaiye kalabilecek çalışma arkadaşları aramaktayızİlgilenen adayların İŞKUR’dan başvuru yaptıktan sonra şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeFabrika disipliline uyum sağlayabilecek,Dikkatli,özenli ve titiz çalışabilecek,Gerektiğinde fazla mesaiye kalabilecek,Yük taşıma yükleme boşaltma işini yapabilecek,Tercihen sevkiyat biriminde tecrübe sahibi.Fabrika geçmişi olan


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Gümüşova
Pozisyon : Sevkiyat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Sevkiyat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg Gümüşova veya Edmeg Düzce Sevkiyat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder