İŞ İLANI DETAYI

Ev tekstili üretiminde faaliyet gösteren ve sektörün önde gelen kuruluşlarından olan firmamızın Denizli de bulunan fabrikasında Sevkiyat Departmanı na bağlı olarak Sevkiyat Personeli görev tanımı ile çalışacak takım arkadaşları aramaktayızİŞİN TANIMIAktif olarak fabrikada çalışacak ve kolileme yapacak,Saha temizliğinin takibini ve kontrolünü yapacak,Üretimden gelen ürünlerin düzenlenmesi, sevkiyata hazır hale getirilmesi ve yükleme işleminin gerçekleştirilmesi sağlayacak-yardım edecek,Gelen sipariş formlarına uygun olarak kolileme yapıp siparişleri hazırlayacak,El terminali kullanarak stoktan düşecek,Raf ve sevkiyat alanının düzenini sağlayabilecek,Sevkiyat Personeli görev tanımı ile mavi yaka olarak çalışacak vasıflı-vasıfsız takım arkadaşları arıyoruz.


İSTENİLEN NİTELİKLERErkek,Denizli de ikamet eden,Tercihen askerliğini yapmış,En az lise mezunu,Tercihen tekstil sektöründe sevkiyat ya da depo bölümlerinde çalışmış,Tercihen el terminalı kullanmasını bilen ya da kullanmayı öğrenmeye açık,18-35 yaş aralığında. Bu pozisyon için çalışacak kişi sadece Konfeksiyondan Fasonlara giden ürünlerin teslimini yapıp, sevkiyata girişlerini yapıp, Üretim Planlama Departmanımıza bağlı çalışacaktır. Herhangi bir dışarıda çalıştırma söz konusu değildir. Çalışma sahası konfeksiyon ve depomuzdur. SERVİS GÜZERGAHLARIMIZSERVİS : Bakırlı, Cuma Pazarı, Kum tepesiİlbadı, Muratdede Dere, Devlet Hastanesi Arkası, Esma Hatun Camii, Gezek Yatağı Cami, Lozan cd., Köşem Pide, Askeri yol, TerasparkSERVİS : Gümüşler, Sağlık Ocağı Cinkaya, DSİ, Naz Bayrak, Kaymakamlık, Gümüşçay, Meska, Esentepe Pazarı, Zahire Pazarı Işıkları, Bayramyeri, Kayalık, Kaplanlar Camii, İlbadı.SERVİS : Karahasanlı.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -40 (4.10.2004 - 6.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HACIEYÜPLÜ MAH. 3125 SOK. NO:8 MERKEZEFENDİ DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DENİZLİ MERKEZ , PAMUKKALE , MERKEZEFENDİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Cemile TOPALOĞLU DOĞAN Ünvan : İnsan Kaynakları Müdürü Telefon : 902583711013 E-posta : ik@cottonbox.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 18702,3 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 18702,3 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Pozisyon : Sevkiyat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902583711013
ik@cottonbox.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sevkiyat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Merkezefendi veya Edmeg Denizli Sevkiyat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder