İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda bilgisayarda irsaliye programı kullanabilen,en az lise ve meksek okul bitirmiş,25-40 yaş aralığında sevkiyat görevlisi alınacaktır.Çalışma saatleri 08:00 - 18:00 hafta sonu tatil Servis: Gürsu – Yıldırım - Arabayatağı - Kent Meydanı anayol istikamatinde kayapa sanayi bölgesine kadarİŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİRŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


Sevkiyatı yapılacak ürünlerin sevkiyata hazır hale getirilmesi ve sevk edilmesini sağlamak,Farklı tedarik faaliyetlerine yardımcı olmak için fiziksel kataloglama, depolama, stoklama, malzeme kontrol koordinasyonu ve veri girişlerini gerçekleştirmek,Lojistik politika, prosedür ve destek planlarının işleyişini desteklemek,Program etkinliğini analiz ederek, zaman iyileştirmeleri ile düzeltici eylemler önermek ve uygulamak,Stok hareketlerini incelemek ve olası sorunları çözmek,Sarf malzemesi stoklarının oluşturulması ve sürdürülmesini sağlamak,Envanter kontrol programı sistemlerini yönetmek,Otomatik sistemleri yükseltmek ve sonuçların güncel olmasını sağlamak için, birim yöneticileri ve ilgili ekip ile koordinasyon sağlamak,Şirketin lojistik işlemleri ile ilgili tüm belge ve dokümanların muhafazasını sağlamak,En uygun maliyetli araç ve taşıma yöntemlerini sağlamak için araştırmada bulunmak,Müşteriler tarafından yapılan talepleri değerlendirmek ve birim yöneticilerine iletmek,Lojistik bütçesinin hazırlanmasında ve tedarikçi ödemelerinin yönetilmesinde rol almak,İhtiyaç duyulması halinde personele iş başı eğitim vermek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAYAPA İSTİKLAL MAH. KAYAPA BULVARI CAD. NO: 36 NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİLÜFER , OSMANGAZİ , YILDIRIM , GÜRSU , KESTEL , BURSA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : TOLGA SEN Ünvan : Telefon : 905345969346 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Sevkiyat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905345969346

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sevkiyat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Sevkiyat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder