İŞ İLANI DETAYI

İvedik OSB Mah2268CadNo:2-1 Yenimahalle- Ankara adresli iş yerimizde depo sorumlusu- sevkiyat şoförü olarak çalışmak üzere çalışma arkadaşı arayışımız mevcuttur.- 18-45 yaş aralığında,- Çalışma saatleri hafta içi 07:00- 16:00, Pazartesi ve Cumartesi günleri 06:00- 15:00 dir.- Takım çalışmasına yatkın,- Tercihen depo mal kabul, sayım ve sevkiyat konularında deneyimli,- Şubelerin siparişlerinin hazırlanması ve sevkiyatının sağlanmasıServis Güzergahı: Keçiören, Bağlum, Ufuktepe, Dutluk, Gazino, Aktepe, Pursaklar, Karacaören, Demetevler, Sincan, Etimesgut, Elvankent, Şentepe ve Etlik mevkilerine servis mevcuttur.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışmasıİvedik OSB Mah. 2268. Cad. No:2-1 Yenimahalle- Ankara adresli iş yerimizde depo sorumlusu- sevkiyat şoförü olarak çalışmak üzere çalışma arkadaşı arayışımız mevcuttur.- 18-45 yaş aralığında,- Çalışma saatleri hafta içi 07:00- 16:00, Pazartesi ve Cumartesi günleri 06:00- 15:00 dir.- Takım çalışmasına yatkın,- Tercihen depo mal kabul, sayım ve sevkiyat konularında deneyimli,- Şubelerin siparişlerinin hazırlanması ve sevkiyatının sağlanmasıServis Güzergahı: Keçiören, Bağlum, Ufuktepe, Dutluk, Gazino, Aktepe, Pursaklar, Karacaören, Demetevler, Sincan, Etimesgut, Elvankent, Şentepe ve Etlik mevkilerine servis mevcuttur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (16.10.2004 - 17.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İVEDİK OSB MAH. 2268. CAD. NO:2/1 YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YENİMAHALLE , KEÇİÖREN , SİNCAN , ETİMESGUT , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Saime Hnm Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 905316993384 E-posta : saime@paynagrup.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Sevkiyat
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905316993384
saime@paynagrup.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sevkiyat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Sevkiyat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder