İŞ İLANI DETAYI

Kırk Fırın Unlu Mamüller Gıda Sanayi Limited Şirketi olarak Çayyolu fabrikamızda görevlendirilmek üzere sevkiyat görevlisi aramaktayız.


İrsaliye ve fatura ile ilgili yeterli düzeyde bilgisinin olması, Günlük ya da haftalık olarak iş planlaması yapması ve bu planlar doğrultusunda düzenlemeleri sağlaması, Takip yeteneğinin gelişmiş olması, yaptığı işlerin takibi konusunda dikkatli olması, Mesleğini seven ve uzun dönem çalışmayı düşünen, Görev aldığı vardiyasında operasyonel süreçleri yöneterek, ürün hazırlama, hijyen ve verimlilik standartlarında gerçekleştirilmesini sağlayabilecek, Takım çalışmasına yatkın, hedef odaklı ve bu hedefe takımı ile ilerleyebilen, Dış görünüşüne özen gösteren, etkin iletişim tarzına sahip, Haftanın 6 günü çalışabilecek, Yoğun iş temposu ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Marka değerini doğru şekilde temsil edebilen ve takımı ile bu değeri gösterebilen, Ürünlerin sevkiyatı sonrasında gerekli bilgileri doğru şekilde ilgili kişilerle paylaşılması, Tercihen Lise Mezunu Aktif Araç Kullanabilen Sincan. Eryaman, Çayyolu, Etimesgut bölgesinde oturan adaylar tercih edilecektir .


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Sevkiyat
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Kırk Fırın Unlu Mamüller Gıda San Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Sevkiyat iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara , Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Sevkiyat gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder