İŞ İLANI DETAYI

Ankara siteler de mobilya kapak üretimi yapmaktayız Şhir içi ve şehir dışı kapak sevkıyatı yapabılecek personel alınacaktır.ducato araç kullanacaktır.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeANKARA SİTELER DE KAPAK ÜRETİMİNDE BULUNMAKTAYIZŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DIŞI SEVKIYAT YAPABILECEK DUCATO ARAÇ KULLANABILECEK ŞÖFÖR ALINACAKTIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Erkek 30- -50 (30.04.1994 - 4.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Endüstri Meslek Lisesi Farketmez Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÖNDER MH. DALBOYU CD. CD. NO:42/A SİTELER ALTINDAĞ ANKARA ALTINDAĞ ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri : İsim : BETÜL YİĞİT Ünvan : YETKİLİ Telefon : 905301743805 E-posta : guney_kapak@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış En Az Ücret : 17100 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 25000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905301743805
guney_kapak@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder