İŞ İLANI DETAYI

Grubumuza bağlı olarak faaliyet göstermekte olan Carpe Diem Restoran'da görevlendirilmek üzeri Salon Personeli / KOMİ alınacaktırİlgilenenlerin www.kale-grup.com web adresi üzerinden ONLINE başvuru yapması gerekmektedir.


-


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın 19- -30 (22.04.2005 - 27.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 19- -30 (22.04.2005 - 27.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATATÜRK CADDESİ - KALE YOLAĞZI PİRİ ÇELEBİ MAHALLESİ / RİZE MERKEZ RİZE RİZE MERKEZ RİZE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : RİZE MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Rize
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Rize KALE GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder