İŞ İLANI DETAYI

1970 yılından itibaren Yeme içme sektöründe faaliyet gösteren firmamızın şubelerinde görevlendirilmek üzere Komi pozisyonunda çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif AlabilmeYiyecek içecek sektöründe en az 2 yıl deneyimli- veya deneyimsizTercihen pastane ve alakart deneyimi olan - veya deneyimsizİnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren Dış görünüşüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, dinamik Ekip çalışmasına önem veren Yiyecek içecek sektöründe kariyer hedefleyen Yoğun iş temposuna, vardiya sistemine ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecekUlaşım sorunu olmayan Bay - Bayan Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Restaurant - Cafe - Bar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Bakırköy veya Edmeg İstanbul Restaurant - Cafe - Bar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.