İŞ İLANI DETAYI

Bornova ve İstinyePark AVM de bulunan Restorantımızda görevlendirilmek üzere Şef Garson pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.Kendisine bağlı ekibin eğitim ve gelişimine destek olmak,Restoran ile ilgili faaliyetleri koordine etmek,Müşteri ile ilgili problemlerde kısa sürede çözüm üretip müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmak,Etkileşimde olduğu diğer birimlerle koordinasyonu ve iş akışını sağlamak,Ürün ve hizmet kalitesini geliştirip, devamlılığını sağlamak.


Hizmet sektöründe en az 5 yıl şef pozisyonunda deneyimi olan,Takım çalışmasına yatkın ve liderlik vasıflarına sahip,Planlama, organizasyon, analiz ve raporlama yeteneğine sahip,Stok, sipariş ve personel yönetimi konularına hakim,İnsan ilişkilerinde başarılı, misafir memnuniyeti yaklaşımını ön planda tutan,Yoğun iş temposu ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Adayların başvurularını bekliyoruz. Fotoğrafsız Cvler dikkate alınmayacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : Garson
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Garson iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Bornova veya Edmeg İzmir Garson gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder