İŞ İLANI DETAYI

AYGÜN TERAS OTEL'de görev yapacak iletişim yeteneği yüksek, 1 kadın 2 erkek Servis Elemanı Garson alınacaktırAraklı merkezden otele servis bulunmaktadırİlgilenen adaylar ilana başvuru yaptıktan sonra 0535 401 08 05 nolu telefondan Adem AYGÜN ile görüşebilirler.


Servis Elemanı Garson


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ERİKLİ MAH. EREKLİ PAZARCIK KÜME EVLERİ NO:10 ARAKLI TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ARAKLI , ARSİN , OF , SÜRMENE İrtibat Bilgileri : İsim : Adem AYGÜN Ünvan : Telefon : 905354010805 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Araklı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905354010805

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Garson iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg ARAKLI veya Edmeg Trabzon Garson gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder