İŞ İLANI DETAYI

Servis masası hazırlama, müşterileri karşılama, yiyecek ve içecek siparişi alma ve servis yapma, alma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıMuş Grand Otel'de çalıştırılmak üzere;-Tercihen deneyimli-Esnek çalışma saatlerine uyabilecek-Diksiyonu düzgünÇalışma arkadaşları alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -35 (30.04.2006 - 15.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTASYON CAD. ŞEHİR STADYUM KARŞISI NO:2 MUŞ MERKEZ MUŞ MUŞ MERKEZ MUŞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BULANIK , MALAZGİRT , MUŞ MERKEZ , VARTO , HASKÖY , KORKUT İrtibat Bilgileri : İsim : hamza aykan Ünvan : İŞVEREN VEKİLİ Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muş
İlçe : Bulanık
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Muş AYKAN ELEKTRİK İNŞAAT TURİZM VE MADENCİLİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

Garson iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muş ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muş, Edmeg BULANIK veya Edmeg Muş Garson gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muş ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Muş İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Muş Geneli İş İlanları