İŞ İLANI DETAYI

ENGELLİ ADAYLARLA GÖRÜŞECEK FİRMA YETKİLİSİNİN İlanda Yayınlanacaktır : ADI SOYADI TELEFON NUMARASI MAİL ADRESİ ATA ÖZKAN 0507 - 506 23 36 info@ramadaencoregebze.com.tr GÖRÜŞME ADRESİ : SULTAN ORHAN MAN.HUKUMET CAD.NO.125 FİRMA HAKKINDA KISA BİLGİ : OTEL IŞLETMECILIGI Konaklama hizmeti AÇIK BULUNAN POZİSYONLAR / İŞ TANIMI / GENEL ŞARTLAR : - GARSON : GELEN MISAFIRLERE SERVIS HIZMETI VE SABAH KAHVALTIDA MASALARI TOPLAYACAK VE TEMZİLİK YAPACAKTIR EĞİTİM DURUMU En az : : : LİSE KADIN Adaylar uygun mu? : HAYIRERKEK Adaylar uygun mu? : GARSON İÇİN UYGUN EMEKLİ Adaylar uygun mu? : HAYIR İŞİTME ENGELLİ Adaylar uygun mu? : HAYIR ENGELLİ ADAYLAR İÇİN UZAKTAN ÇALIŞMA / EVDEN ÇALIŞMA İMKANI VAR MI? : HAYIR VARDİYA VAR MIKAÇ VARDİYA VAR? : VAR- GÜNDÜZ VE GECE SERVİS GÜZERGAHI : SERVİS YOK İŞLETME GEBZE MERKEZDE OLDUGU İÇİN ULAŞIMDA SORUN YOK


İlana başvur butonundan mutlaka başvuru yapınız, sonrasında;İlanda yer alan telefon numarasından randevu alınız.ya daÖz geçmişinizi ve engelli heyet raporunuzu ilanda yer alan mail adresine gönderiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Pozisyon : Garson
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : Mail Adresi : info@ramadaencoregebze.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Malatya Geneli İş İlanları