İŞ İLANI DETAYI

HİLTON GARDEN OTELDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE; PART TİME ÇALIŞABİLECEK DENEYİMLİ BAY/ BAYAN GARSONSERVİS ELEMANI ARANMAKTADIR.N.K.TMüşteri isteklerini gereken standartlarda almak, düzenlemek ve sunmak, Menü içeriğini, her türlü menü değişikliğini ve promosyon faaliyetini anlamak, Servis alanını temiz, düzenli ve hazır tutmak, Kibar ve yardımsever bir tavırla müşteri isteklerine cevap verebilmek,Sürekli olarak ilave satışların promosyonunu yapmak, Yiyecek ve İçecek Sorumlusunun talimatlarının bilinçli ve doğru bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak, Otelin bütün hizmetleri ile bütün Yiyecek ve İçecek çıkışlarının açılış saatleri ve promosyonları konularında optimum bilgiye sahip olmakla kurum içi satışların etkin bir biçimde promosyonunu yapmak, Önceki vardiyadan devralarak vardiyanın başında iş hacmi, VIP konuklar, tamamlanacak ve tamamlanmış görevler ve özel etkinlikler ile ilgili ve gerekli bütün bilgileri edinmek, Verilen bütün hizmetler gerekiyorsa rezervasyon ve ücretlendirmeleri düzeltmek, Bütün işlemlerin kaydını tutmak,Kullanılması gereken bütün teknik donanımın nasıl çalıştığını bilmek NOT: GÖRÜŞMELER İLGİLENEN ADAYLARLA YÜZ YÜZE TALEP EDİLMEKTEDİR.


Tercihen otel deneyimli. Görev sırasında her zaman standart şirket üniformasını giymek. En üst düzeyde bakım, temizlik ve hijyeni sağlamak. Şirket tüzüğüne uymak Yangın, Sağlık ve Güvenlik yönetmeliklerine uymak En az lise mezunuSürekli çalışmaya istekli Vardiyalı çalışabilecek30 yaşı aşmamış olmakBay/ bayan erkek adayların tercihen askerlikle ilişiği olmamak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -3029.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -3029.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİ MAH. HALKEVİ SOK. NO:12 HİLTON OTEL SAFRANBOLU KARABÜK / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KARABÜK İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : KÜBRA HANIM Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 903704191147 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Karabük
Pozisyon : Garson
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903704191147

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Karabük Geneli İş İlanları