İŞ İLANI DETAYI

Karaköy de KHAİ HOTEL Karaköy ekibimize katılacak Garson takım arkadaşı arıyoruz.Servis öncesi ve sonrası restaurant ve masaları servise hazırlamak.Hizmet vermekle yükümlü olduğu masaları sürekli izlemek ve konukların ihtiyaçlarına anında cevap vermek.Yemek servisi arası ve sonrası masalarının düzenin sağlanması Servis kurallarını ve standartları uygulamak.Misafirlerde talep yaratarak satış hedefini gerçekleştirmek.


Tercihen MYO veya Turizm meslek lisesi mezunu,Alanında minimum 1 yıl deneyim sahibi,Micros kasa sistemini kullanabilen,Dış görünümüne özen gösteren, güler yüzlü ve diksiyonu düzgün,Misafir memnuniyeti odaklı çalışan,İngilizce bilen,Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayanGelişime açık, kariyer hedefleyen


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BEREKETZADE MAH BANKALAR CAD İSTANBUL BEYOĞLU BEYOĞLU İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ayfer Saygıner Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905308496062 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beyoğlu
Pozisyon : Garson
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905308496062

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Garson iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beyoğlu veya Edmeg İstanbul Garson gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.