İŞ İLANI DETAYI

Kartal-Atalar'da bulunan pizza restoranımız için çalışma arkadaşları aramaktayızGenel alan, restoran temizlik ve düzenini en yüksek standartlarda eksiksiz yapmak· Çalıştığı ve sorumlu olduğu alanların temizlik ve düzenini sağlamak,· Restoran standartlarına uyum sağlamak ve uygulamak,· Misafir memnuniyetini en üst seviyede tutarak servis yapmak Salon ve masa düzenlemesi, misafir karşılama, yiyecek ve içecek sipariş alma, servis yapma, hesap alma ve müşteri uğurlamak, Menüdeki tüm yiyecek ve içeceklere hakim olmak, NİTELİK VE BECERİLERAlanında tercihen minimum 1 yıl deneyim sahibi,· Titiz çalışmayı benimsemiş ve iş takibi konusunda başarılı,· Stres yönetimi konusunda başarılı ve çözüm odaklı,· Kişisel hijyenine, dış görünümüne özen gösteren, güler yüzlü, diksiyonu düzgün, enerjik ve diğer çalışma arkadaşlarına örnek olan,· Yoğun iş temposuna, vardiya sistemine ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilen,· İnsan ilişkilerinde başarılı, misafir memnuniyeti odaklı çalışan,· Kusursuz hizmet tutkusuyla çalışan,· Öğrenmenin sonu olmadığına inanan,· Takım çalışması kuvvetli, iletişim becerileri yüksek,· Hijyen kuralları konusunda bilgi sahibi,


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, Takım ÇalışmasıNOT: İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN SOL ALT KÖŞEDE BULUNAN 'BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İRTİBAT BİLGİLERİ KISMINDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE İLETİŞİM TELEFON NUMARASINDAN YADA E-POSTA ADRESİNDEN 'ÖZGEÇMİŞ PAYLAŞARAK BAŞVURU YAPMALARI RİCA OLUNUR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATALAR MAH. HALİTPAŞA CAD. NO:84/A KARTAL İSTANBUL KARTAL İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , TUZLA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ELİF EYLÜL ÇAĞLIN Ünvan : Telefon : 905324081292 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Pozisyon : Garson
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905324081292

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Garson iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KARTAL veya Edmeg İstanbul Garson gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.