İŞ İLANI DETAYI

Amerikan Hastanesi projemiz için aday taleplerimiz mevcutturAdaylarımız 0530 941 56 98 numarasından iletişime geçebilirler.


Hasta yemek dağıtım süreçleri ile ilgilenecek18-45 yaş aralığıTecrübeli veya tecrübesizKişisel bakımına özen gösteren,Vardiya ve Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayan,Ekip çalışmasına yatkın ve disiplinli,Dinamik, sorumluluk sahibiTakım arkadaşları aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : NİŞANTAŞI İSTANBUL ŞİŞLİ ŞİŞLİ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : İsim : BARIŞ ÖZÇELİK Ünvan : YETKİLİ Telefon : 905309415698 E-posta : baris.ozcelik@yemekhane.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Garson
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905309415698
baris.ozcelik@yemekhane.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!