İŞ İLANI DETAYI

Yeni açılacak kafe ve İtalyan mutfağı konseptli işyerimizde çalışmak üzere garson ve servis elemanı arıyoruz.İşyerinde 2 vardiya çalışma olacaktırGerektiğinde vardiya değişikliği olabilirSipariş alma, siparişi mutfağa iletme, müşterilere hizmet verilen alanın temizliğinden sorumlu olacaktır.Yoğunluk olduğunda içecek hazırlanması konusunda destek vermesi gerekebilir.Diğer garsonların idaresinden ve temizliğinden de bu kişi sorumlu olacaktır.servis vb şartlar işveren ile ayrıca görüşülecektir.NOT: İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe- En az lise ve dengi okullardan mezun,- İnsan ilişkileri güçlü, pozitif, anlayışlı, kibar ve dinamik bir kişiliği olmalı,- Yaptığı işi sevmeli ve sorumluluk sahibi olmalı,- Hijyen kurallarına ve temizliğine özen göstemelidir.- İşletmenin sanayi bölgesine yakın olması nedeniyle, firmaların yabancı ziyaretçilerini ağırlayabileceği bir ortam sağlamak istiyoruz. Bu nedenle bu kişinin İngilizceyi akıcı bir şekilde kullanması gerekmektedir. Ayrıca Orta Doğu ülkelerinde kullanılan dillerden herhangi birini biliyor olması tercih sebebi olacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -60 (13.09.2004 - 16.08.1964 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -60 (13.09.2004 - 16.08.1964 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 30. AĞUSTOS ZAFER MAH.ATLI ÇAYIR BULVARI 11/AC NİLÜFER/BURSA NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Esin Gürel Ünvan : Telefon : 905323367806 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez En Az Ücret : 22000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 30000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Garson
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905323367806

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Garson iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Garson gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder