İŞ İLANI DETAYI

Avm içerisinde faaliyet gösteren Hatay sofrasında garson servis elemanı olarak çalıştırılmak üzere bay - bayan personel alınacaktırİlan ile ilgilenen adayların 0 532 411 41 42 nolu telefondan Burak Bey ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeAvm içerisinde faaliyet gösteren Hatay sofrasında garson servis elemanı olarak çalıştırılmak üzere bay - bayan personel alınacaktır. İlan ile ilgilenen adayların 0 532 411 41 42 nolu telefondan Burak Bey ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HACI İLYAS MAH MUSTAFA KEMAL PAŞA CAD ESTA İŞ MERKEZİ NO:154/55 MERKEZ AMASYA AMASYA MERKEZ AMASYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : AMASYA İrtibat Bilgileri : İsim : Burak KARAKULLUKÇU Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Amasya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Amasya VEDAT KARAKULLUKCU İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder