İŞ İLANI DETAYI

GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI:1Araç Kullanımı: - Belirlenen güzergâhlar üzerinde güvenli ve düzenli bir şekilde araç kullanmak.- Araçların bakım ve temizliğini sağlamak.2Yolcu Taşımı: - Yolcuları belirtilen noktalardan alıp varış noktalarına güvenli bir şekilde ulaştırmak. - Yolcuların güvenliği ve konforunu sağlamak.3Zaman Yönetimi: - Belirlenen program ve saatlere uyarak yolculukları gerçekleştirmek. - Güzergah değişiklikleri veya trafik durumuna göre zamanında rotayı ayarlamak.4Raporlama ve Kayıt Tutma: - Araç kullanımına dair günlük raporlar ve kilometre kayıtlarını tutmak. - Olası arızalar veya bakım ihtiyaçları hakkında ilgili birimleri bilgilendirmek.5Güvenlik ve Uygunluk: - Araç içindeki güvenlik önlemlerine dikkat etmek emniyet kemerleri, acil çıkışlar vb.. - Trafik kurallarına ve yerel düzenlemelere uymak.6Yardım ve Destek: - Yolculara gerekli yardım ve destek sağlamak örneğin, yaşlı veya engelli yolculara yardımcı olmak.


Çalışma saatleri : 2 Vardiya - 08:00 -16:00 16:00 - 24:00Yemek : VarServis Güzargahı : Kartepe Uzunçiftlik , e-5 güzargahı yakınları için servis vardır. Servis güzargahına uymayan personeller için yol ücreti verilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 40- -55 (5.10.1984 - 6.09.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : UZUNCİFTLİK MH MİHRİBAN SOK NO :17 KARTEPE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTEPE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Pelin Güzeler Ünvan : Telefon : 905309178126 E-posta : pelin.guzeler@akademicevre.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Kartepe
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905309178126
pelin.guzeler@akademicevre.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Kartepe veya Edmeg Kocaeli Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder