İŞ İLANI DETAYI

İzmir Pancar Organize Sanayi Bölgesi 2Etap 10.Cadde No:2 Adresinde ÜNMAK-ÜNLÜSOY ISITMA SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.A.ŞBünyesinde çalıştırılmak üzere PERSONEL TAŞIMA SERVİS ŞOFÖRÜ Alımı yapılacaktırVardiyalı çalışacak 08.00 – 18.00 normal vardiya,Gece vardiyası 22.00 – 08.00 vardiya getirecek evine gidecek, sabah 08.00 çalışacakları getirecek.Cumartesi-Pazar Tatil,Resmi Tatil - Dini - Milli Bayramlarda Çalışma Yok,-Maaş Harici Devam Primi,-Askerliğini Fiilen Yapmış veya MuafBaşvurular Şahsen Yapılacaktır.Aranan lokasyonlar: Buca Şirinyer, Buca yıkık kemer, Buca Toros, Buca Evka1, Buca uçan yol civarları olabilir.NOT: İşe Alınacak Kişi; Personel Servis Taşımacılığının Haricinde Üretim Bölümünde Vasıf Gerektirmeyen Basit İşlerde Çalışacak Olup; Servis Götürüp Getirdiği Her Gün İçin Maaşına İlave Yarım Yevmiye Ek Ücret Ödemesi Yapılacaktır.


.Daha önce Personel Servis şoförlüğü yapmış,Normal veya Emekli Olabilir,Yaş aralığı: 25 ile 55 arası,SRC 2 - SRC 4 belgeleri,Psikoteknik belgesi,-E Sınıfı Ehliyete Sahip Dijital ehliyet - takometre için,Şoför tanıtım kartı,-Otobüs, kamyon ve kamyonet kullanabilen


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Torbalı
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Torbalı veya Edmeg İzmir Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder