İŞ İLANI DETAYI

Beton-Taş Bayraklı-Bornova Hazır Beton Tesisinde İstihdam edilmek üzere;Engelli personel arayışımız bulunmaktadır. En az %40Bayraklı ilçesinde ikamet ediyor olması adaylarda öncelikli tercihimizdir.İŞİN TANIMI:Personellerin ilgili güzergahlarından alınarak mesai başlangıç saatine uygun Tesislere dağıtımının yapılması Personellerin ilgili Tesislerinden ikametgah konumlarına göre mesai bitiminde dağıtımının yapılması Ehliyet- SRC belgelerine sahip olan, Sorumluluk bilincine sahip,Takım çalışmasında uyumlu,Askerlik ile ilişiği olmayan,Daha önce Servis Aracı Şoförü görevinde tecrübeli, Görüşülecek Kişi : Caner Beyİrtibat Numarası : 0 533 150 40 78


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 35- -49 (5.04.1989 - 20.03.1975 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAVAKLIDERE MH. ANKARA CD. NO:397 BORNOVA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , BAYRAKLI , İZMİR/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir BETON TAŞ HAZIR BETON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

Benzer İş Kategorilerine Bak

İzmir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder