İŞ İLANI DETAYI

Çalı sanayi bölgesinde bulunan işyerimize Servis Şoförü alınacaktır.Büyük araç kullanma tecrübesi olan,Src Belgesi olan veya 25.02.2003 tarihinde kadar ehliyetini almış,Sağlık problemi olmayan,Takım çalışmasına yatkın,Aşağıdaki servis güzergahlarımızdan çalışan personellerimizin işyerimize gidiş ve geliş servisini kullanabilecek,Gün içerisinde diğer araçlarımız ile dışarıdaki tedarikçi ve müşterilerimize ürün sevkiyatını yapacakHaftada 1 veya 2 günAraçların temizliğinden sorumlu olacak,Personel arayışımız bulunmaktadır.Çalışma saatleri Pazartesi-Cuma 08:00-18:00Cumartesi - Pazar günleri tatildir.Servis güzergâhımız; erikli, arabayatağı, 152 evler, millet, davutkadı, gökdere, zafer ,vatan mah. , küçük balıklı, çevre yolu, dikkaldırım, acemler stadyumun arka caddesi, üçevler, çalı mahİŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİRŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


Çalı sanayi bölgesinde bulunan işyerimize Servis Şoförü alınacaktır.Büyük araç kullanma tecrübesi olan,Src Belgesi olan veya 25.02.2003 tarihinde kadar ehliyetini almış,Sağlık problemi olmayan,Takım çalışmasına yatkın,Aşağıdaki servis güzergahlarımızdan çalışan personellerimizin işyerimize gidiş ve geliş servisini kullanabilecek,Gün içerisinde diğer araçlarımız ile dışarıdaki tedarikçi ve müşterilerimize ürün sevkiyatını yapacak. Haftada 1 veya 2 günAraçların temizliğinden sorumlu olacak,Personel arayışımız bulunmaktadır.Çalışma saatleri Pazartesi-Cuma 08:00-18:00Cumartesi - Pazar günleri tatildir.Servis güzergâhımız; erikli, arabayatağı, 152 evler, millet, davutkadı, gökdere, zafer ,vatan mah. , küçük balıklı, çevre yolu, dikkaldırım, acemler stadyumun arka caddesi, üçevler, çalı mah.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder