İŞ İLANI DETAYI

Sincan Bölgesi nde Özellikle Yenikent, Ahu Mesut Bulvari, Yaşar Kemal, Sincan Merkez ve Elvankent ikamet eden,Sincan Bölgesinde belirlenen güzergahlara göre çalışanlarımızı güvenli bir şekilde ve zamanında taşımak,Kullandığı servis aracının bakımını düzenli olarak yapmak ve bakım ihtiyaçlarını raporlamak,Servis aracının ve ihtiyaç halinde diğer araçların temizliğini yapmak,Şirket araç kullanım prosedürlerine ve trafik kurallarına uygun şekilde şirket araçlarını kullanma,Günlük olarak fabrikalarımızın ihtiyacı olan malzemelerin temini ve taşınmasını yapmak.Şirketimizin Sundukları: Fazla Mesai Ücreti,Özel Günlerde Ek Ödemeler,Haftada 5 İş Gün Çalışma,07:15 – 17:15 Mesai Saatleri,Kahvaltı ve Öğle Yemeği


İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif AlabilmeEn az ortaöğretim lise ve dengi mezunu,En az D sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen,SRC2, SRC4 ve Psikoteknik belgelerine sahip,En az 5 yıl şirket personel servis taşımacılığı yapmış olan,Disiplinli, dikkatli ve sorumluluk sahibi, zaman yönetiminde başarılı,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (7.11.1999 - 9.10.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DAĞYAKA MAH.2047 CAD. NO:16B KAHRAMANKAZAN ANKARA KAHRAMAN KAZAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİNCAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : S. Barkın SARI Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905333975393 E-posta : barkin.sari@tesim.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Kahramankazan
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905333975393
barkin.sari@tesim.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Kahramankazan veya Edmeg Ankara Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder