İŞ İLANI DETAYI

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE CEPHE ÇÖZÜMLERİ ÜZERİNE ÇALIŞAN, YURTDIŞI PROJELERİ VE TAAHHÜTLERİ OLAN ÇUBUK DAKİ FİRMAMIZA; TECRÜBELİ VE İŞ DİSİPLİNİ YÜKSEK DENEYİMLİ ŞİRKET ŞÖFÖRÜ ALINACAKTIRİŞ TANIMI-FABRİKA ÇALIŞANLARINI, SABAH MESAİ ÖNCESİ BELİRLENEN GÜZERGAH DOĞRULTUSUNDA EVDEN ALARAK FABRİKAYA GETİRMEK VE MESAİ SONRASI FABRİKADAN EVLERİNE ULAŞIMLARINI SAĞLAMAK,-ŞİRKETİN BAĞLI BİRİMİNİN YÖNLENDİRMESİ İLE FİRMALARDAN MALZEME ALIMI YAPIP ŞANTİYELERE MALZEME SEVKİYATINI YAPMAK,-OFİS DIŞINDA EVRAK SÜREÇLERİNİ YÜRÜTMEK RESMİ KURUMLAR, BANKA, NOTER, VERGİ DAİRESİ, SGK V.B. ,-GEREKTİĞİNDE ŞİRKET ARACI İLE MİSAFİRLERİN VE YÖNETİCİLERİN ULAŞIMLARINA DESTEK OLMAK.NOT: ADAYLARIN İŞ İLANINA BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA İŞ YERİ İLE İLETİŞİME GEÇMESİ ÖNERİLİR.


EN AZ 5 YIL TECRÜBELİ,- C VE D SINIFI EHLİYETE SAHİP,- SRC 2, SRC 4 VE PSİKOTEKNİK BELGELERİNE SAHİP,- TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN,- YOĞUN, ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYABİLECEK,- SEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN VE ŞEHİR DIŞI SEYAHAT TECRÜBESİ OLAN,- AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN VE GÜVENLİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİNDE BECERİKLİ,- ANKARA İÇİ YOL GÜZERGAHLARINA HAKİM VE TRAFİK KURALLARINA UYMA KONUSUNDA TİTİZ DAVRANAN,- ARAÇ TEMİZLİĞİ VE BAKIMI KONUSUNDA TİTİZ VE ÖZENLİ,- DAKİK, TERTİPLİ, GÜLER YÜZLÜ, SABIRLI, GÜVENİLİR VE SORUMLULUK SAHİBİ,- DİKSİYONU DÜZGÜN, DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN, İFADE YETENEĞİ KUVVETLİ, TEMSİL YETENEĞİ OLAN,- ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ OLAN,ŞİRKET ŞOFÖRÜ EKİP ARKADAŞI ALINACAKTIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -55 (24.10.1999 - 24.09.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİCE MAH.KÜME EVLERİ YILANLI PİNAR MEVKİİ NO:47 ÇUBUK ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALTINDAĞ , ÇUBUK , YENİMAHALLE , KEÇİÖREN , MAMAK , AKYURT , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MELİHA MADEN Ünvan : Telefon : 903123532062 E-posta : muhasebe@kontursel.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çubuk
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903123532062
muhasebe@kontursel.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Şoför iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çubuk veya Edmeg Ankara Şoför gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder