İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizde çalıştırılmak üzere Serbest Muhasebeci -Mali Müşavir mesleğinde personel alımı gerçekleştirilecektir.İş tanımı:Şirketlerin mali durumlarını incelemek ve raporlamak,Vergi beyannamelerini hazırlamak ve vergi konularında danışmanlık yapmak,Finansal stratejiler geliştirmek ve şirketin mali performansını artırmak için önerilerde bulunmak,Muhasebe süreçlerini yönetmek ve denetlemek,Yasal düzenlemelere uyum sağlamak ve şirketin mali risklerini yönetmek,Personel bordrolama işlemlerini yapmak, Yürürlükteki mevzuata göre vergi beyannamelerini düzenlemek,Genel muhasebe süreçlerini yönetmek, Bilanço, gelir tablosu ve benzeri mali tabloları düzenlemek, analiz etmek ve raporlamak,Maliyet analizleri ve bütçe planlamalarını yaparak periyodik olarak raporlamak,Muhasebe kayıtlarını güncel ve eksiksiz biçimde, kanun ve mevzuata uygun olarak tutmak, analiz etmek ve mali tutarsızlıkları düzeltmek,İç kontrol ve cari mutabakat süreçlerini yönetmek,Aylık hesap kapanışlarını gerçekleştirmek ve aylık muavin-mizan kontrolleri yapmak, fatura ve diğer resmi belgelerin Vergi Usul Kanunu’na uygun kaydının yapılmasını sağlamak,Mali tabloların zamanında tam ve doğru hazırlamak.Belirtilen şartlara uygun çalışmayı düşünen adayların öncelikle sistem üzerinden başvuruda bulunduktan sonra iletişim bilgileri kısmından ilgili kişi ile iletişime geçmesi gerekmektedir.


· Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,· Alanın da en az 3 yıl tecrübeli,· Mali mevzuatlar, genel muhasebe uygulamaları, bilanço, mali tablolar konusunda bilgi ve deneyim sahibi,· İyi derecede finansal raporlama becerisine sahip olan,· İyi derecede MS Office programları bilgisine sahip, Özellikle ileri derecede Excel bilgisi olan,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇUBUKLU MAH. ÇUBUKLU SOK. NO:11/1 ARSİN TRABZON ARSİN TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ARAKLI , ARSİN , TRABZON MERKEZ , YOMRA , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SEMA YILDIRIM Ünvan : Telefon : 905379575793 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Arsin
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905379575793

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg Arsin veya Edmeg Trabzon Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder