İŞ İLANI DETAYI

1994 yılında İstanbul da faaliyete geçen TPM Mühendislik, 30 yılı aşkın bir süredir endüstriye hizmet etmektedirKendi konularında uzman olan ve çalışma felsefeleri TPM Mühendislik ile paralel olan yurt dışı firmaların Türkiye de temsilciliğini yapmaktadırBu doğrultuda firmamızda çalışacak SEKRETER arayışımız mevcuttur.Ofise gelen telefonlara cevap verebilecek ve ilgili kişilere yönlendirebilecek,Microsoft Office Word, Excel vbProgramlarına hakim olup, günlük rapor hazırlayabilecek,Diksiyonu düzgün,Toplantı ve görüşme amaçlı gelen misafirleri karşılayabilecek ve toplantı odalarına yönlendirebilecek,Kargo gönderilerini organize edip, takiplerini yapabilecek,Dış görünümüne özen gösteren, titiz ve özenli,25 yaşından gün almamış,İstanbul Maltepe civarında ikamet eden,Bayan sekreter aranmaktadır.


Ofise gelen telefonlara cevap verebilecek ve ilgili kişilere yönlendirebilecek,Microsof Office Word, Excel, vb. programlarına hakim olup, günlük rapor hazırlayabilecek,Diksiyonu düzgün,Toplantı ve görüşme amaçlı gelen misafirleri karşılayabilecek ve toplantı odalarına yönlendirebilecek,Kargo gönderilerini organize edip takiplerini yapabilecek,Dış görünümüne özen gösteren, titiz ve özenli,25 yaşından gün almamış,İstanbul Maltepe civarında ikamet eden,Bayan sekreter aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 19- -25 (31.10.2005 - 11.10.1999 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÜÇÜKYALI İŞ MERKEZİ C BLOK NO:6 34852 KÜÇÜKYALI - MALTEPE / İSTANBUL MALTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MALTEPE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : YETKİN GÜLGÜN Ünvan : Firma Sahibi Telefon : 902165492627 E-posta : tpm@tpm.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Maltepe
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902165492627
tpm@tpm.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Maltepe veya Edmeg İstanbul Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.