İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI Tercihen üniversitelerin ilgili ön lisans ve ya lisans bölümlerinden mezun İyi derecede İngilizce bilen MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli, diksiyonu düzgün Sistemli ve düzenli çalışma prensibine sahip, organizasyon ve planlama yeteneği güçlü Zaman yönetimi konusunda uzman NOT: yapılan iş ve müşterilerimiz nedeniyle ingilizce iyi derece kriterimiz önemlidir.


. Sadece kadın aday aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -4027.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÜÇÜKBAKKALKÖY MAH. ELMALI SOKAK NO:2 ATAŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : Ahu Kakşi Ünvan : Telefon : 902163171920 E-posta : ahu@artisurvey.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163171920
ahu@artisurvey.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!