İŞ İLANI DETAYI

Dış cephe ve Betopan imalatı yapan firmamızda görevlendirilmek üzere diksiyonu düzgün, ekip çalışmasına uyumlu, planlı çalışabiler bayan eleman alınacaktırYapılmasını istediğimiz işler,Müşteriyi karşılama ve sipariş alabilecek.Müşteriye almış olduğu siparişin fiyatlarını hesaplayıp verebilecek.Müşteriye çay veya kahve ikram edebilecek.Stoklarımızı excelde tutacak.Gidecek malzemenin sayımını ve kontrolünü yapacak.Genel hatlarıyla belirtmiş olduğumuz adaylarda exceli kullanabilen, çözüm odaklı, sakin karakterdeki adaylar tercih sebebi olacaktır.Yerimiz Güzelyurt MahAtatürk BulvSamsun Polis Okulu KarşısındadırÇalışma Günlerimiz pazartesi-Cumartesi günleridirTüm detaylar yüzyüze konuşulacaktırServisimiz yokturO yüzden ulaşım konusunda sıkıntısı olmayan arkadaşların iletişim kurmasını rica ederiz.


iş disiplini olan


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Siirt
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Siirt İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Siirt Geneli İş İlanları