İŞ İLANI DETAYI

İŞ TANIMIGelen misafirleri karşılamak, ilgilenmek ve yönlendirmekYönetici ile koordinasyon sağlayıp süreçleri yönetmekGerektiğinde şirket içi organizasyonlarının gerçekleştirilmesi,Kurum içi ve dışı telefon, faks, trafiğini organize etmek ve yürütmek,Bilgi akışının doğru ve zamanlı olmasını sağlamak ve takip etmek,Yazışma, dosyalama, evrak sistemini takip etmek,Tüm takvimi ve iş süreçlerini takip ederek, günlük ve haftalık zaman planlaması doğrultusunda tüm randevuları, görüşmeleri, toplantıları organize etmek,Evrak akışı, kaydını, arşivlemeyi ve imza süreçlerinin takibini sağlamak.Toplantıların ve görüşmelerin organizasyonu,Tedarikçi firmalardan yapılan satın almaların, faturaların, ödemelerin, mutabakatların ve cari hesapların takibiGünlük ve aylık finansal verilerin raporlanmasıGelen fatura ve evrakların sisteme işlenmesi ve arşivlenmesiDökümanları düzenlemek ve dosyalamakResmi kurumlar ile ilişkilerin takip edilmesi ve gerekli yazışmaların yapılması


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeGENEL NİTELİKLER: Ön muhasebe konusunda tecrübeli Minimum Lise mezunu MS Office programlarını daha önceden kullanmış, Prezantabl ve dış görünüşüne önem veren, Sorumluluk alabilen aldığı sorumlulukları takip eden. İnsan ilişkilerinde başarılı ve sabırlı Diksiyonu düzgün, güler yüzlü, Düzenli, planlı ve titiz çalışan. İş takibinde başarılı, planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, İşinde sistemli, titiz, düzenli ve detayları önemseyen Diksiyonu düzgün, iletişim becerisi gelişmiş, güler yüzlü Öğrenmeye ve çalışmaya istekli, Güvenilir Uzun vadeli çalışmak isteyenİş ahlakına uygun davrananSosyal medya kanallarını kullanımında becerili Samsun ve çevresinde ikamet eden Tercihten inşaat sektöründe ve muhasebe alanında deneyimli sekreter alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -30 (31.05.2004 - 2.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -30 (31.05.2004 - 2.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATATÜRK MAH. ATATÜRK 3. KISIM BULVARI NO:43/9 PLATİN İŞ MERKEZİ ATAKUM SAMSUN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAMSUN MERKEZ , CANİK , İLKADIM , ATAKUM İrtibat Bilgileri : İsim : Nevzat YÜCE Ünvan : Genel Sekreter Telefon : 905012081550 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905012081550

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder