İŞ İLANI DETAYI

İlgili departmanın sekreterya işlerini yerine getirme, evrak takibi, evrak gönderilmesi, ilgili departmanın evrak düzeni, gelen misafirleri ilgili departmana yönlendirilmesi vb.


18-35 YAŞ ARALIĞINDA KADIN PERSONEL ARANMAKTADIRADLİ SİCİL KAYDI VE ARŞİV KAYDI BULUNMAYAN,HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNU OLMAYAN,EN AZ ÖNLİSANS MEZUNU OLAN,KENDİ ALANINDA TECRÜBELİ,MS OFFICE UYGULAMALARINI ETKİN KULLANABİLEN,HIZLI DÜŞÜNME, ORGANİZE ETME VE PROBLEM ÇÖZME YETENEĞİNE SAHİP,ARAŞTIRMACI VE YENİLİKÇİ,ÖĞRENMEYE AÇIK, EKİP ÇALIŞMASINA YATKINDİKSİYONU DÜZGÜN, GÜLER YÜZLÜ, POZİTİF,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Salihli
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg Salihli veya Edmeg Manisa Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder