İŞ İLANI DETAYI

Kozmetik ürünleri üreten firmamızda Danışma biriminde çalıştırılmak üzere, Misafirlerimizi karşılayacak, Telefon trafiiğini yönetebilecek, Ofis programlarını bilen, öğrenmeye açık, kargo gönderimleri ile ilgilenecek, evrak takibi yapabilecek sekterer aramaktayızBaşvuracak arkadaşlar için servis güzergahı önceliklidirServis güzergah dışı personel alımı yapılmayacaktırServis Güzergahı;Akıncılar Caddesi, Malazgirt Mah, Barış Caddesi, Otogar, Yazır Mah, Kosova Mah., Bosna Hersek Mahallesi


Dinamik, Kendini iyi ifade edebilen, Ses tonu ve Diksiyonu düzgün, Güler yüzlü, sorumluluk sahibi, işini benimseyerek yapabilecek çalışma arkadaşları aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
İlçe : Selçuklu
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Konya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Konya, Edmeg Selçuklu veya Edmeg Konya Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Konya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder