İŞ İLANI DETAYI

Değerli personel adayımız;Şirketimizde çalışmak üzere, Sekretarya da görev yapacak çalışma arkadaşı arıyoruzŞirketimiz kurumsal olup Devlet malzeme ofisi tedarikçisi olduğundan dolayı sadece kurum ve KOBİ ile çalışmaktadırHafta sonu ve resmî tatillerde KAPALIDIR.Şirketimiz konum olarak Dedeman otel ilerisinde Ekrem coşkun dönerin karşı caddesinde Vivense mobilya ve rapsodi mobilya yanında cadde üzerinde olmaktadır.Servis imkânımız yokturŞirket açılış saati : 09.30şirket kapanış saati : 17:00Öğle aramız 12:00 13:30 arasıdır yemekler bizim tarafımızdan karşılanıyor.hafta sonu ve resmi tatillerde kapalıdır.Uzun vadeli bizimle çalışmayacak personel adaylarımız lütfen başvuru yapmasın.Sınav, atama, gibi gibi beklentisi olanlar kısa süreliğine çalışmak isteyenler başvuru yapmaz ise seviniriz Şirketimiz kurumsal çalıştığından dolayı misafir müşteri sirkülasyonu gelip giden ayda 2 ya da 3 kişi gelmektedir oda kurumdan gelirler o neden ile çok misafir yoğunluğu yoktur …!Sekretaryanın kendi masası kendi notebooku ve kendine ait alanı vardır.!


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıAnalitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması· Öğrenmeye açık ve kendini geliştirmeye istekli.· İletişimi güçlü ve takım çalışmasına yatkın.· Çözüm Odaklı. İletişimi ve iş takibi güçlü. Adaptasyon ve iş sorumluluğu konusunda kendisine güvenen.İş Tanımı. Telefon trafiğini yönetebilecek. Bilgisayar programlarına Excel, Word ve raporlamaya hakim,. İletişim kabiliyeti yüksek,. Temsil yeteneğine sahip. Temsil yönü güçlü, insan ilişkileri kuvvetli, takım çalışmasına yatkın,. Planlama ve çözüm üretme becerisi gelişmiş,. İş birliği içinde çalışma ve ekip olarak başarma motivasyonumuza uyum sağlayabilecek, şirket prosedür ve hedeflerine uygun olarak takip edilmesini sağlamak. Mail kullanmasını bilen. Gelen-giden evrak ve posta takibini yapabilecek. İdari işleri destekleyebilecek. Gelen misafirlerin karşılanması ve ilgili kişilere yönlendirilmesi. Şirket bünyesinde gelen giden evrak faks ve postaları ilgili kişilere yönlendirilmesi. Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli, iş disiplinine sahip. Sorumluluk sahibi, iş takibi yüksek, iletişimi kuvvetli. Diksiyonu düzgün, dış görünümüne önem gösteren.Şirket İş ve işleyiş hakkında eğitim verilecektir


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 22- -29 (29.04.2002 - 2.04.1995 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KILINÇARSLAN MAHALLESİ ÇEVREYOLU CADDE NO:56/D SELÇUKLU KONYA SELÇUKLU KONYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARATAY , MERAM , SELÇUKLU İrtibat Bilgileri : İsim : nasuh erkol Ünvan : Personel sorumlusu Telefon : 905316123535 E-posta : nasuh.erkol@netkurumsal.net
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
İlçe : Karatay
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905316123535
nasuh.erkol@netkurumsal.net
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Konya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Konya, Edmeg KARATAY veya Edmeg Konya Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Konya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder