İŞ İLANI DETAYI

DAVARCILAR İNŞAAT MALZEMELERİ firmasında istihdam edilmek üzere 18 - 40 yaş arası, Kırklareli Merkezde ikamet eden, müşterileri karşılayıp sipariş alabilecek, veresiye ve günlük işleri bilgisayara kaydedebilecek personel alınacaktırİşe başvuracakların daha önceden Nalbur veya benzeri iş tecrübesinin olması tercih sebebidir.İŞ TANIMI: Nalbur dükkanında satışı yapılan her türlü inşaat ve nalbur malzemesi için telefonlara bakma, gelen müşteriyi karşılama, sipariş alma ve sevkiyata iletme, veresiye programını kullanma, fatura kesme.


Nalbur veya benzeri iş tecrübesiİletişimi güçlü, bilgisayar kullanabilen, güler yüzlü. Fatura, irsaliye, muhasebe ve veresiye programlarına aşina


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (21.04.2006 - 25.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DOĞU MAH. BALKAN CAD. AVŞAR SOKAK NO:1 KIRKLARELİ MERKEZ KIRKLARELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KIRKLARELİ MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : MEHMET DAVARCI Ünvan : İşveren Telefon : 902882126053 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902882126053

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları