İŞ İLANI DETAYI

FRH Yapı Mimarlık satış ofisinde görev alacak, 30 - 40 yaş civarı,excel kullanmayı bilen,çay kahve servisi de yapacak,Seyrek e yakın ikamet eden,güler yüzlü, presentabl, bayan yönetici asistanı alınacaktırHaftasonu da çalışabilen, hafta içi izin kullanacak şekilde, şimdilik pazar tatil yapılabilirasgari ücret - yol - yemekBaşvuru için lütfen 05321663487 nolu telefona Whatsapp üzerinden özgeçmişinizi iletiniz.


ea


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 29- -41 (15.10.1995 - 16.09.1983 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Gazi Mustafa Kemal Mahallesi Kavaklı Caddesi No:2/H Seyrek MENEMEN İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MENEMEN , ÇİĞLİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ferruh Bey Ünvan : Telefon : 905321663487 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Menemen
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905321663487

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Menemen veya Edmeg İzmir Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder