İŞ İLANI DETAYI

TURŞU VE SALAMURA ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE;Benzer pozisyonda tecrübeli,Santrale gelen çağrıları karşılamak ve yönlendirecek,Gelen misafirlerin karşılayıp ilgili kişilere yönlendirecek,Şirket içi koordinasyona hakim olacak ve düzenleyecek,Gelen-giden posta, evrak, kargo vbTüm işlemlerin takibini yapacak,Gerekli kayıtları tutacak ve evrak akışını düzenleyecek, ön muhasebe bilgisi olan SEKRETER ARANMAKTADIR.BAŞVURUACAKLARIN ÖZGEÇMİŞ/CV LERİNİ AŞAĞIDAKİ MAİL ADRESİNE GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.info@cenkcisalamura.comServisimiz Torbalı, Ayrancılar ve Pancar bölgesine vardırCumartesi çalışma vardır.İlanda yer alan BAŞVUR butonunu tıkladıktan sonra mutlaka firmayla irtibata geçiniz.


Diksiyonu düzgün, İnsan ilişkilerinde başarılı zaman yönetimi, Planlama ve organizasyon yeteneği kuvvetli, Temsil yeteneği, iletişim becerileri kuvvetli, MS Office Programlarını iyi derecede kullanabilen, Ofis araç ve gereçlerini kullanabilen


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (30.04.2004 - 2.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İNÖNÜ MH. YAVUZ SULTAN SELİM CAD. NO:103 AYRANCILAR TORBALI İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TORBALI İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : info@cenkcisalamura.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Torbalı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
info@cenkcisalamura.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg TORBALI veya Edmeg İzmir Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder