İŞ İLANI DETAYI

Sekreterya İŞ TANIMI Firmanın ilk temas noktası olması dolayısıyla gelen ziyaretçilerin ve merkezden yönlendirilen telefonların nezaket kurallarına uygun olarak özenle karşılanması ve gerekli yönlendirmelerin yapılması, Çalışanların yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde bilet, ulaşım, konaklama vbOrganizasyonların yapılması, ilgili kuruluşlarla gerekli iletişimin yürütülmesi, Misafirlerin tüm ağırlama işlerinin organize edilmesi, gerekli otel, yemek ve ulaşım rezervasyonlarının yapılması, Ziyaretçi kabul veya görüşme alanlarının, toplantı odalarının daima temiz ve düzenli tutulmasının sağlanması, Özel günler için hediyelik eşya, çiçek vbMalzemenin siparişi ve yerine ulaştırılmasının sağlanması, Gelen ziyaretçilerin en iyi şekilde ağırlanması ve çay kahve servisinin yapılması, Görev tanımında bulunan tüm konularla ilgili yazışma, haberleşme, bilgilendirme ve ilgili koordinasyon işlerinin üst seviyede titizlik ve kaliteli iletişim çerçevesinde yürütülmesi.


Tercihen meslek yüksek okullarının Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümlerinden mezun, Sekreterya konusunda en az 2 yıl iş tecrübesine sahip, MS Office programlarını kullanabilen, Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri güçlü, Dış görünüşüne özen gösteren, Prezantabl, Sancaktepe güzergâhında ikamet eden - edebilecek,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Sancaktepe
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Marmara Paslanmaz Metal San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Sancaktepe veya Edmeg İstanbul Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.