İŞ İLANI DETAYI

FİRMAMIZA SANTAL GÖREVLİSİ ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR.En az lise mezunu, tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,İlgili pozisyonda en az 2 yıl tecrübeli,MS Ofis programlarını iyi seviyede bilen,Organizasyonel planlama becerisi yüksek,Diksiyonu düzgün, prezantabl,Temsil ve iletişim becerisi yüksek,Düzenli, titiz ve detaylara dikkat eden,İş takibi, organizasyon ve raporlama becerisi olan,


Analitik DüşünebilmeTelefon trafiğinin yönetilmesi ve ilgili bölümlere yönlendirilmesi,Gelen ve giden her türlü evrağın ilgili prosedüre göre takibinin yapılması, ilgili bölümlere teslim edilmesi,Misafirlerin karşılanması ve ilgili birimlere yönlendirilmesi,Muhasebe ekibine destek olunması,Muhasebe fişleri ve faturalarının kayıt ve takibi,Satış ekibine destek olunması, Toplantı ve organizasyon hazırlıklarının yapılması,Yönetime bağlı çalışan ekiplerin iş planlarının takip ve raporlamalarının yapılması,Yönetimsel süreçlere ait arşiv ve dataların düzenli tutulmasının sağlanması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -45 (9.12.2002 - 24.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AYDINLI MH BİRLİK O.S.B. BATI CD 2. SK. D :2 TUZLA İSTANBUL TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : PENDİK , TUZLA , GEBZE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SERPİL ÖZDUMAN Ünvan : YETKİLİ Telefon : 905399576342 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905399576342

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.