İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda görev alacak Sekreter aranmaktadır, İş tanımı : Gelen arama cevaplamak ve yönlendirmek , Kargo ile giden müşteri sorularına cevaplamak, Whatsapp üzerinden gelen siparişlerin excel formatında listelenmesi , İdari kadronun çay-kahve ve müşteri servislerini yapacak, Ücretlendirme ve yan haklar: Giriş maaşı 20.000 TL +Yol parası +Yemek Çalışma saatlerimiz ; Hafta içi : 08:00 - 18:00 Cumartesi : 08:00 - 13:00 Pazar günü çalışma yoktur .


Çalışkan , zeki ve azimli , Tecrübeli veya yetiştirmek üzere, En az lise mezunu Dış görünümüne önem veren Zeki , çalışkan , dürüst ve düzenli olmalı Bilgisayar kullanmayı bilen Office programlarından Exceli kullanabilmeli Diksiyonu düzgün çalışma arkadaşı arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bayrampaşa
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Hatay Asi Künefe ve Gıda San Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Bayrampaşa veya Edmeg İstanbul Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.