İŞ İLANI DETAYI

Firmamızı en iyi şekilde temsil edip tanıtacak şekilde gelen telefonlara cevap vermek ve ilgili kişilere aktarmak, Gelen ziyaretçileri karşılamak ve ilgili departmanlara yönlendirmek, Kargo takibi yapabilmek, gelen ve gidecek kargoları düzenleyecek ve kargo sisteminden takip edecekAraç takip, personel işe giriş-çıkış kart okuma sisteminin kayıtlarını kontrol edip düzenli kayıt tutmak ve ay sonları yöneticilere sunmak, Showroom düzeni ve temizliğini takip etmek, Ofis düzenini sağlamak, tüm alanların temizlik düzen kontrollerini yapmak ve planlamak, Yöneticileri asiste etmek, Gerekli durumlarda satış, depo ve ön muhasebe destek vermek evrak takiplerini yapıp ilgili birimlere iletmek, raporlama yapabilecek Tahsilat araması yapmak, Mutfak personelin olmadığı durumlarda çay, kahve servisini yapmak, Toplantı ve seyahat organizasyonları yapmak, Evrak akışını düzenli bir şekilde sağlamak, Raporlama ve dosyalama yapmak, Operasyonel işlere destek vermek.


İstanbul-Sancaktepede bulunan ofisimizde çalışmak üzere; M.Y.O veya dengi okullardan mezun Diksiyonu düzgün En az 3 yıl deneyimli MS Office programlarına hakim, Excel programına iyi derecede hakim, Dış görünüşüne önem gösteren, Güler yüzlü ve prezantabl, Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, Yazılı ve sözlü iletişim kabiliyeti güçlü,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -32 (9.10.1999 - 10.09.1992 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İNÖNÜ MAH. İNÖNÜ CAD. BORAN SOK NO:2/A SARIGAZİ SANCAKTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜMRANİYE , SULTANBEYLİ , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ezgi YILDIZCI GÜNGÖR Ünvan : İK ve Muhasebe Telefon : 902163178686 E-posta : muhasebe@sukar.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Sancaktepe
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163178686
muhasebe@sukar.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Sancaktepe veya Edmeg İstanbul Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.