İŞ İLANI DETAYI

Şirketimiz ZEYMED MEDİKAL,İstanbul Anadolu Yakası,Kadıöy ilçesinde bulunan ofisimizde görevlendirilecek,Bayan Sekreter - Ön Muhasebe pozisyonunda çalışacak ekip arkadaşı arayışındadır.Tam zamanlı çalışma imkanı sunmaktayız.Gereksinimler:- Kadın adaylar- 20-30 yaş aralığındaadıköy ilçesinde ikamet eden veya bu lokasyona ulaşım sorunu olmayanSorumluluklar:- Ofis içi telefon trafiğini yönetmek ve gelen-giden evrak takibini yapmak- Müşterilere güler yüzlü ve profesyonel bir şekilde hizmet sağlamak- Fatura ve irsaliye işlemlerini yapmak, kayıt altına almak ve arşivlemek- Cari hesap takibini yapmak ve mutabakat sağlamak- Gelen-giden posta ve kargo işlemlerini yürütmek- Ofis ortamının düzen ve temizliğinin sağlanmasına yardımcı olmak- Yönetim tarafından verilecek diğer idari ve muhasebe işlerinde destek olmakSizi ekibimizde görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz!ZEYMED MEDİKAL’e katılarak, dinamik ve profesyonel bir ortamda kariyerinize değer katma fırsatını yakalayınBaşvurularınızı arayarak veya cv yollayarak da yapabilirsinizNot: Eğitim, ehliyet, SRC ve dil şartları belirtilmemiştirBu ilan, belirtilen özel koşullarda tam zamanlı çalışabilecek adayları kapsamaktadır.İLETİŞİM İÇİN0 554 879 42 330 216 405 15 60


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -30 (15.09.2004 - 22.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : RASİMPAŞA MAH.ORG. ŞAHAP GÜRLER CAD. EMEK APT.NO:14/A KADIKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , PENDİK , MALTEPE , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İK Ünvan : Telefon : 905548794233 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905548794233

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kadıköy veya Edmeg İstanbul Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.