İŞ İLANI DETAYI

Dernek içerisinde, Büro işlemlerini yapacak.Dosyalama ve yazışma işlemlerini takip edecek.Bilgisayar yazım programlarına hakim olmak.


Ofise gelen ve giden tüm çağrıları yanıtlama,yönlendirme,kaydetme,takibi Gerekli ofis kayıtlarının alınması, Personel tüm seyahat rezarvasyonlarının yapılması, Ofis,kırtasiye ihtiyaçlarının takip edilmesi, Bilgisayar programlarını word,excel kullanma. Kargo işlemlerinin takip edilmesi, Amirinin vermiş olduğu basit düzeyde raporların hazırlanması


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 22- -40 (19.04.2002 - 15.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Caferağa Mahallesi Moda Caddesi Sakızgülü Sokak Haslet Apt. No: 1 Daire 19 KAT:5 Kadıköy/İSTANBUL KADIKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , TUZLA , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : cemal calan Ünvan : muhasebe müdürü Telefon : 905354350003 E-posta : iletisim@turkiyepolisemeklileri.org.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 18000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 18000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905354350003
iletisim@turkiyepolisemeklileri.org.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KADIKÖY veya Edmeg İstanbul Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.