İŞ İLANI DETAYI

Gelen telefonları yanıtlayarak ilgili kişilere / bölümlere yönlendirilmesi, telefon trafiğinin yönetilmesi,Gelen misafirlerin, ziyaretçilerin karşılanması ve ilgili kişilere / bölümlere yönlendirilmesinin sağlanması,Toplantı ve randevuları düzenlemek, takvimleri organize etmek,Tüm seyahat ve konaklama organizasyonlarını ve rezervasyonlarını yapmak,Gelen giden evrak, kargo ve kurye işlemlerinin yönetilmesi,Şirket içi sosyal organizasyonların düzenlenmesinde yardımcı olunması,Ofiste ihtiyaç duyulan malzemelerin kırtasiye, mutfak vsTakip ve temini ile ilgilenmek,Pozisyonun gerektirdiği diğer görev ve sorumlulukların en iyi şekilde yerine getirilmesi.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiEn az lise, tercihen Üniversitelerin ilgili ön lisans bölümlerinden mezun,Konusunda en az 2 yıl deneyimli,Santral kullanımı ile ilgili pratik ve teknik bilgiye sahip,Ofis programlarını kullanabilen,Tercihen ön muhasebe bilgisi olan,Sözlü ve yazılı iyi bir iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün ve güler yüzlü,Planlama, organizasyon ve koordinasyon becerileri gelişmiş,Temsil yeteneği güçlü, sistemli, düzenli ve özenli çalışma alışkanlığına sahip,Not alma ve raporlama yeteneği kuvvetli,Sorumluluk bilincine sahip, verilen işi sahiplenen, dürüst, ilkeli, ayrıntılara önem veren, dikkatli, disiplinli ve gizlilik kurallarına riayet eden,Öğrenmeye açık, sabırlı ve özverili çalışmayı prensip edinmiş,Sigara kullanmayan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SAMANDIRA YOLU BÜYÜKBAKKALKÖY MAH. 38/ MALTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri : İsim : Sezin SEZ MEMİŞOĞLU Ünvan : Mali İşler Yöneticisi Telefon : 905316993874 E-posta : sezinm@maktel.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905316993874
sezinm@maktel.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Sekreter iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KARTAL veya Edmeg İstanbul Sekreter gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.