İŞ İLANI DETAYI

YETKİLİ: Ozan Bey Telefon: 0532 428 1964Beyler Yıldız Sigorta Ekspertiz Hizmetleri firmasında bilgisayar kullanımı iyi diksiyonu düzgün bayan personeller alınacaktır.İş tanımı: ofis içerisinde telefon mail trafğini yönetmek evrak taramak ve sistemelere giriş yapmakAynı zamanda çok nadir olmakla beraber ofise gelen özel misafirlere arada çay servisi yapılacaktırAlım acil yapılacağı için başvuruların Aşağıda ki telefon numarasına whatsap üzerinden cv ve bilgi gönderimi yapılarak yapılması gerekmektedirİlgili kişi Ozan BeyTelefon numarası : 0532 428 1964 .whatsapdan cv ve bilgi paylaşımı sonrası görüşme rendevusu verilecektirTercihen 18 - 35 yaş aralığıMezuniyet durumu en az lise.aranan şartlar bilgisiyar kullanımı iyi diksiyonu düzgün disiplinli çalışma ortamına ayak uydura bilecek birisi.


Bilgisayar KullanımıYETKİLİ: Ozan Bey Telefon: 0532 428 1964Beyler Yıldız Sigorta Ekspertiz Hizmetleri firmasında bilgisayar kullanımı iyi diksiyonu düzgün bayan personeller alınacaktır.İş tanımı: ofis içerisinde telefon mail trafğini yönetmek evrak taramak ve sistemelere giriş yapmak. aynı zamanda çok nadir olmakla beraber ofise gelen özel misafirlere arada çay servisi yapılacaktır. Alım acil yapılacağı için başvuruların Aşağıda ki telefon numarasına whatsap üzerinden cv ve bilgi gönderimi yapılarak yapılması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -35 (17.08.2006 - 5.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MURAT PAŞA MAH. ÇAĞLA İŞ MERKEZİ KAT:2NO:7 PALEN DOĞALGAZ YANI ERZURUM MERKEZ ERZURUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AŞKALE , ÇAT , ERZURUM MERKEZ , HINIS , HORASAN , İSPİR , KARAYAZI , NARMAN , OLTU , OLUR , PASİNLER , ŞENKAYA , TEKMAN , TORTUM , KARAÇOBAN , UZUNDERE , PAZARYOLU , AZİZİYE , KÖPRÜKÖY , PALANDÖKEN , YAKUTİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : OZAN YILDIZ Ünvan : yetkili Telefon : 905324281964 E-posta : ozan@beyleryildizekspertiz.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzurum
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905324281964
ozan@beyleryildizekspertiz.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder