İŞ İLANI DETAYI

Doktor muayenehanesinde 08.00 - 19.00 saatleri arasında sekreter olarak çalışacak eleman aranıyor.Uygun adaylar işkurdan işe gönderme belgesi alarak yada işkur internet kanallarından başvuru yaparak firmadan randevu almak suretiyle görüşme talebinde bulunabilirler.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıEn az lise mezunu, bilgisayar programlarına hakim, diksiyonu düzgün, hasta ve hasta aileleriyle ietişim kurabilecek bir elaman aranmaktadır. Düzce merkezde oturması ve 19 - 25 yaş aralığında olması tercih sebebidir. Adayların FOTOĞRAFLI CV 'leri ile beraber bizzat başvurması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 19- -25 (9.04.2005 - 28.03.1999 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Kültür mahallesi, Mehmet Akif caddesi, No:20, Usta Kardeşler apt. Daire:1 DÜZCE DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÜZCE MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Bahar Özkaya Ünvan : Şef Sekreter Telefon : 903805231465 E-posta : mehmetturay@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903805231465
mehmetturay@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder