İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: SEKRETERŞirket Adı: BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SANVE TİCA.Ş.BRY Birey Eğitim Yayın Basım Pazarlama SanVe TicA.ŞOlarak bünyemizde görevlendirilmek üzere Sekreter arayışımız bulunmaktadır.


- En az lise mezunu,- MS Office programlarını etkin kullanabilen,- İletişim yeteneği güçlü, diksiyonu düzgün,- Planlama ve organizasyon becerisi yüksek,- İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın,- Sorumluluk sahibi, disiplinli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş,- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek.İş Tanımı:- Telefon trafiğini yönetmek, gelen çağrıları ilgili kişi veya birimlere yönlendirmek,- Gelen misafirleri karşılamak ve ilgili kişi veya birime yönlendirmek,- Toplantı organizasyonları yapmak ve toplantı odalarının düzenini sağlamak,- Yöneticinin günlük iş akışını organize etmek,- Evrak, dosya ve doküman düzenini sağlamak,- İlgili birimlerle koordinasyonu sağlamak ve raporlama yapmak.BRY Birey Eğitim Yayın Basım Pazarlama San. ve Tic. A.Ş. olarak, çalışanlarımızın kişisel ve profesyonel gelişimlerine önem veriyoruz. Siz de bu büyük ailenin bir parçası olmak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi iş görüşmesi sırasında verilecektir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Bursa BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder