İŞ İLANI DETAYI

Baldent Diş Klinikleri bünyesinde Gönen şubemizde çalışacak ; 1 kişi kadın sekreter/ Danışma görevlisiHasta kayıt, randevu işlemleri, ödeme işlemleri vs İlgilenen adayların baldentklinigi@gmail.com mail adresimize cv göndermeleri gerekmektedirDetaylar için 0539 246 81 53 numaradan ulaşabilirsiniz.


Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeGüleryüzlü , sorumluluk sahibi, pratik ve titiz çalışan hasta mamnuniyetine önem verilmesi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -29 (24.04.2004 - 27.03.1995 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Kurtuluş mah. Kızılay cad. Baldent diş kliniği GÖNEN/BALIKESİR BALIKESİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÖNEN/BALIKESİR İrtibat Bilgileri : İsim : Zeynep Gülmüş Ünvan : Telefon : 905392468153 E-posta : baldentklinigi@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Pozisyon : Sekreter
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905392468153
baldentklinigi@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder