İŞ İLANI DETAYI

Bilgisayar programlarını kullanmayı bilen excel ileri düzeyde, günlük işleyişin sürmesini sağlayan personele ihtiyacımız varİlgilenen arkadaşlar başvurulan poziyonu belirterek muhasebe@ovientos.com.tr adresine cv gönderebilirler, uygun görülen kişiler görüşmeye çağırılacaktır.


Alanında minimum 2 yıllık iş tecrübesine sahip,MS Office programlarını Word, Excel iyi derecede kullanabilen,Pozitif, sözlü ve yazılı iletişimi, koordinasyon ve takip becerileri kuvvetli,Telefon trafiğini yönetip ilgililere yönlendirebilen,Ofis ihtiyaçlarının takibini ve tedariğini gerçekleştirebilen,Yönetim ile diğer birimler arasında iletişimi ve koordinasyonu sağlayabilen,Sorun çözme, sonuç odaklı, stres altında çalışabilme, zaman yönetebilme,Yoğun iş temposuna uyum sağlayan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -3025.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATA MAHALLESİ 779 SOKAK AYDIN EFELER EFELER AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : AYDIN İrtibat Bilgileri : İsim : ELİF H. Ünvan : Telefon : 905011065527 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905011065527

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder